Monday 19 September 2011

Un alt inceput

Puiul meu mic,

Dupa ce ai trecut prin emotiile "inceputului" alaturi de Bogdan, a sosit momentul inceputului de "inceput" pentru tine.Vreau sa stii ca am emotii. Pentru ca sunt fericita... Ca ai crescut destul, dar nu suficient, incat sa nu ma mai pot bucura de copilariile tale.

Inca te incalti gresit...

Inca ai nevoie de "somnul de frumusete" dupa masa de pranz, motiv pentru care pierdem cea mai frumoasa parte a zilei sa iti satisfacem tie dorinta. Desi cateodata, esti fericit si oarecum mandru ca ai privilegiul de dormi si in "trasurica"

Cu toate astea, manuiesti foarte bine iPad-ul lui tati, iar laptop-ul meu iti pare un lucru depasit...

Imi place sa merg cu tine la restaurant pentru ca esti foarte cuminte si foarte atent. Si nu pari sa te plictisesti: studiezi meniul, pe care apoi il colorezi cu rabdare si iti savurezi bautura racoritoare, asteptand sa soseasca "papa bun" (de cele mai multe ori, fish fingers cu cartofi prajiti ori pizza). E adevarat ca pana primim nota de plata, nu ratezi o fuga printre mese, pe sub mese si o tavaleala pe cinste pe podea, sub privirile amuzate si pline de ingaduinta ale celor de la mese.

Cateodata esti "cool",

dar, de cele mai multe ori, esti vesel...Asta esti tu: veselia intruchipata! Tot un zambet, cu ochii minunati, in care citesc mesajul: "Sunt pus pe sotii!"

Mami te iarta, oricate prostii ai face. Si tu stii asta...Pentru ca te iubeste. Si cred ca si la gradi o sa ai mare succes.

Pentru ca, de fiecare data, te va salva frumusetea...


No comments:

Post a Comment